Unitas-zondag in beker veel te sterk voor Groote Lindt (6-0)

12 nov 2017, 13.27Verslag

GORINCHEM - Zondageersteklasser Unitas kwam zaterdagavond gemakkelijk een ronde verder in de districtsbeker. Tegen zaterdagderdeklasser Groote Lindt werd het 6-0.

In de wedstrijd bleek al heel snel dat Unitas op een hoger plan speelt . Groote Lindt kon het tempo meestal niet bijhouden, maar bleef zeer correct spelen en voetbalde daar waar het kon lekker mee.

De eerste goal viel in de 8e minuut toen een afgeslagen corner opnieuw werd ingebracht en met het hoofd afgerond door Mo Kibrom, 1-0 In de 13e minuut scoorde Arman Selmani de 2-0 nadat hij was weggestoken door Mounir El Ouazizi.

Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het in de 49e minuut al weer raak nadat dit keer Sergio Thijs de assist verzorgde waaruit Fabian van Horssen scoorde, 3-0. In de 60e minuut gleed Fabian van Horssen een strakke voorzet van Stefan van Hulst binnen en dat was 4-0.

In de 79e minuut gebeurde dit andersom: de assist was van Fabian van Horssen en Stefan van Hulst roste de 5-0 tegen het net. In de 83e minuut was Joey Lokasi aan de beurt , want hij rondde een assist van Fabian van Horssen fraai af en zette de 6-0 eindstand op het scorebord.

Volgende week is er voor Unitas geen wedstrijd. Pas op 26 november wordt er tegen FC Boshuizen weer voor de competitie gespeeld.