Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

VVAC verrast Papendrecht in EM Cup

14 feb 2017, 22.44Verslag

OTTOLAND - De ene degradatiekandidaat won dinsdagavond van de andere. Het was de underdog die doorging naar de laatste zestien van het Regio-Voetbal Toernooi om de EM Kantoorsystemen Cup. Derdeklasser VVAC klopte tweedeklasser Papendrecht met 2-1.

Beide ploegen wilden ritme opdoen en vertrouwen tanken en traden in vrijwel hun sterkste opstelling aan.

Papendrecht opende de score. Een fout van youngster Jelle de Wit werd even genadeloos als fraai afgestraft door George Tomas de Brito (0-1). VVAC liet het er niet bij zitten en uit een afgemeten voorzet van Tom den Besten tikte Bob van Oosterhout van dichtbij de gelijkmaker binnen.

Aandringen
Kort na rust forceerde invaller Lars Coerts de beslissing (2-1). Papendrecht drong daarna aan, maar het was VVAC dat drie grote kansen onbenut liet om ruimer afstand te nemen. In de slotfase haalde VVAC -al dan niet met de hand- een bal van de doellijn en werd een Papendrechtse goal door scheidsrechter Van Ooijen afgekeurd.