Beste bezoeker,

Welkom op Regio-Voetbal. Wij zien dat je een Adblocker gebruikt, waardoor je alleen advertenties ziet die door je Adblocker worden goedgekeurd. 
De inkomsten van de advertenties zijn echter onmisbaar om Regio-Voetbal op het huidige niveau te houden en de content gratis te kunnen blijven aanbieden. We verzoeken je daarom Adblocker uit te zetten als je op Regio-Voetbal surft. 

Zeer bedankt voor je medewerking!

WNC koploper na winst bij Oude Maas

17 apr 2017, 20.06Verslag

POORTUGAAL - WNC pakte op Paasmaandag de koppositie in de 1e klasse C. Met nog vier wedstrijden te gaan heeft de ploeg van Cor Prein de titelkansen in eigen hand. 

Prein was opgetogen na de 2-4 zege bij Oude Maas. "Dit is heel mooi, natuurlijk. Bovenaan staan is altijd mooi."

Toch verandert de koppositie voor Prein niks aan de strategie van WNC. "Wij willen gewoon iedere wedstrijd winnen. Je kunt best een keer verliezen, maar je moet wedstrijden wel vol overtuiging spelen." 

Valse start
WNC kende bij het tegen degradatie vechtende Oude Maas nog wel een valse start. Al na drie minuten opende de thuisploeg na een mooie aanval de score. Binnen een kwartier stond het zelfs 2-0. Prein zag zijn ploeg echter goed reageren. "We zijn niet nerveus of onrustig geworden, maar gewoon ons spelletje blijven spelen."

Het leverde WNC al snel twee kansen op die nog gemist werden door Vincent Verheul en Guillano Grot. Na een klein halfuur verkleinde Verheul met de 2-1 alsnog de achterstand. Nog voor rust viel de 2-2. Na goed voorbereidend werk van Verheul werd die gelijkmaker door een verdediger in eigen doel gewerkt.

Individuele kwaliteiten
Na rust ging WNC door waar het gebleven was en dat leverde de volle winst op. Grot scoorde na opnieuw een goede actie van Verheul. WNC's topscorer bepaalde met zijn tweede treffer uiteindelijk de eindstand op 2-4. 

"We moeten zorgen dat onze organisatie goed is. Dan kunnen de individuele kwaliteiten de doorslag geven", aldus Prein.