Dussense Boys speelt gelijk; Johnny van Anrooij stopt penalty

Wedstrijdverslagen 1.639 keer gelezen

DUSSEN • Dussense Boys speelde zondag met 0-0 gelijk tegen DSS’14. Dat doet misschien saai aan, maar dat was het zeker niet.

“We leverden een fatsoenlijke eerste helft af met wat kansjes en hadden de controle over de wedstrijd”, aldus trainer Antoine Hoevenaren. Op slag van rust kregen de Dussenaren echter een penalty tegen met een rode kaart voor Bob Leemans. De strafschop werd goed ingeschoten, maar keeper Johnny van Anrooij lag op tijd in de hoek en stopte de pingel.

Daarmee hield de sluitpost Dussense Boys, dat na de rust met tien man verder moest, op de been. Na de rust bleven de tien Dussenaren ook op de been en had Sam Boere de pech, dat zijn poging op tegen de lat belandde.

Scheidsrechter van GJS-WSC had autopech, wedstrijd verplaatst naar dinsdagavond 14 mei 7 uur geleden
Daniek Maas vierde nieuwkomer bij Be Ready 7 uur geleden
• Papendrecht - Nieuw-Lekkerland (0-0).
Uitslagen en standen zaterdag 11 mei 2024 11 mei, 16:45
• Nikki Baggerman steekt zijn duim op als hij de ambulance in gaat.
Bekerfinale Goes-Achilles Veen wordt Tweede Pinksterdag uitgespeeld: 'We hebben als team wel een enorme knauw gehad' 10 mei, 21:39
Lekvogels-doelman Nils van Bruggen kiest voor overstap naar Unitas O23 10 mei, 21:22
Vijfde editie van de Altena Cup voor de jeugd op zaterdag 1 juni 10 mei, 13:42