Be Ready verslaat ook achtervolger Waspik en blijft op titelkoers

Wedstrijdverslagen 1.504 keer gelezen

WASPIK • Be Ready haalde zondag voor de twaalfde keer op rij de volle buit binnen. Ook achtervolger Waspik moest er na een spannende wedstrijd met 1-2 aan geloven.

Binnen vijftien seconden verzilverde Robin van den Noort al de kans op 0-1 voor de Hankenaren. Tegen het kwartier kwam Waspik langszij met de 1-1. Van der Noort prikte een minuut later echter ook de 1-2 binnen. Bijna kwam hij tot een hattrick, maar hij liftte de bal op de lat.

Het bleef spannend tot het einde na de rust. Eerst was er een grote kans voor Stijn van Burgel om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de keeper van Waspik redde. Nathan Doesburg zag de bal er via de onderkant lat weer uitkomen. Ook een derde treffer van Robin van den Noort ging niet door na sterk optreden van de Waspikse sluitpost.

Rode kaart
Waspik kwam nog met tien man te staan na een overtreding op een doorgebroken speler. De Waspikker kon er met rood af. Voor Waspik tenslotte verzaakte Wil Vervoort nog de kans op de gelijkmaker. Hij schoot de strafschop op de paal.

• Jeroen de Groot: 'Ik ga nog wel even door'.
Jan van Arckel wordt richting kampioenschap in Helmond ondersteund door drie bussen met supporters: 'We reizen vol optimisme af' 3 uur geleden
Thijmen de Haan (FC Dordrecht O21) keert terug naar Ameide 5 uur geleden
• Terry van der Waal
Nieuw-Lekkerlander Terry van der Waal treft nog één keer Papendrecht 13 uur geleden
Afgelopen weekend kwam alleen Calvin Homburg (Brederodes) tot een hattrick, Van Horik en Yildirim klimmen naar vijfde plaats 14 uur geleden
• Benjamin Meijdam met Sliedrecht in actie tegen Brielle.