• Roda Boys - SV Houten (2-1).
• Roda Boys - SV Houten (2-1). Foto: Gerald van Zanten

Nils Loef weer eens goudhaantje voor Roda Boys/Bommelerwaard, dat zege op Houten nipt over de streep trok

Wedstrijdverslagen Fotoseries 942 keer gelezen

AALST • Nils Loef deed het weer eens voor Roda Boys/Bommelerwaard. De vleugelaanvaller zette zijn ploeg tegen een sterk Houten voor rust op een 2-0 voorsprong. Vervolgens haalden de Aalstenaren met bloed, zweet en tranen de belangrijke zege over de streep. Eindstand 2-1.

• Hicham Farhou met SVW in actie tegen LRC Leerdam.
Hicham Farhou verruilt SVW na zeven jaar voor Schelluinen 22 minuten geleden
• Door de nederlaag van afgelopen zaterdag tegen Wilhelmina'26 moet Hardinxveld de nacompetitie in.
Hardinxveld krijgt geen uitstel voor nacompetitiewedstrijd tegen DBGC 32 minuten geleden