Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Concurrent WSC bezegelt het lot van Sleeuwijk: degradatie naar derde klasse

Wedstrijdverslagen 1.445 keer gelezen

SLEEUWIJK • Sleeuwijk ging zaterdag diep door het stof bij WSC. Het eindigde in Waalwijk in 7-2. Door het verlies is de degradatie naar de derde klasse een feit voor Sleeuwijk. 

Zelf kreeg Sleeuwijk ook genoeg kansen, maar het wilde deze zaterdag niet lukken. Alleen Jeffrey Molhoek scoorde twee keer met de 3-1 en de 7-2. 

“Er moest een wonder gebeuren om er in te blijven. Daar moet je eerlijk in zijn. We hebben dit seizoen geen constante reeks neer kunnen zetten. De tweede klasse is een mooie klasse, maar iedere fout wordt afgestraft en iedere fout is een goal. Dan loop je achter de feiten aan en dan hebben we niet altijd de kracht gehad om terug te komen. Ik miste ook heel veel gevestigde namen het laatste half jaar”, aldus de naar het eveneens gedegradeerde Sparta’30 vertrekkende Antoin van Pelt. 

Ik heb vier jaar bij een prachtige club gewerkt. Daar ben ik hartstikke trots op en ik heb altijd wederzijds de waardering gevoeld “Ik heb vier jaar bij een prachtige club gewerkt. Daar ben ik hartstikke trots op en ik heb altijd wederzijds de waardering gevoeld. Dat vind ik ook belangrijk. Dat ik Sleeuwijk niet in de tweede klasse heb kunnen houden, is pijnlijk. We zijn twee keer gedegradeerd en een keer kampioen geworden. Bovendien hebben we een keer de Altena Cup gewonnen.” 

“Het is een hele mooie en leerzame tijd geweest. En dat bij een club waar heel veel potentie zit en weer veel potentie aankomt. Tegen WSC stond er ook weer een jongen in van zestien jaar (Finn Pruijsers, red.) en er komt er nog een aan met Milan Schram, die ook net zestien is.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden