• Hardinxveld-voorzitter Michel Helmink (r) met de nieuwe hoofdtrainer Theo de Boon.
• Hardinxveld-voorzitter Michel Helmink (r) met de nieuwe hoofdtrainer Theo de Boon. Foto: @vvHardinxveld

Theo de Boon keert volgend seizoen als hoofdtrainer terug naar Hardinxveld

Algemeen Trainerscarrousel 3.605 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Zaterdagderdeklasser Hardinxveld heeft Theo de Boon (52) aangesteld als hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023. De Boon keert hiermee terug naar de club waar hij zowel zijn spelers- als zijn trainerscarrière begon.

Theo de Boon is inmiddels op de kop af 25 jaar trainer en staat momenteel aan het roer bij zaterdageersteklasser Montfoort SV’19. Eerder was de inwoner van Gorinchem onder meer hoofdtrainer van SV Meerkerk, Sleeuwijk, Nieuw-Lekkerland, TOGR, RVVH en Capelle.  

Goed voorbeeld doet goed volgen
“We zijn blij dat we een trainer met een grote schat aan ervaring en zo’n indrukwekkend CV hebben kunnen vastleggen”, zegt Hardinxveld-voorzitter Michel Helmink. “En het is natuurlijk mooi dat iemand met een clubverleden terugkeert op het oude nest. Hopelijk doet goed voorbeeld goed volgen voor enkele spelers...”

Theo de Boon volgt bij Hardinxveld Richard den Ouden op. Helmink: “We hopen dat Theo kan voortduren op de ingeslagen weg van de laatste seizoenen en onze talentvolle selectie met zijn ervaring kan doorontwikkelen naar een hoger niveau.”

Technisch coördinator
De Boon krijgt aan de Sluisweg ook de rol van technisch coördinator en zal nauw gaan samenwerken met het hoofd jeugdopleidingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app