De Alblas duwt VVAC dieper moeras in

Algemeen 398 keer gelezen

OTTOLAND - VVAC leed een dubbele nederlaag tegen De Alblas Niet alleen werd er met 1-3 verloren, het elftal van interim-trainer Ton Vonk zakte ook in mentaal opzicht door het ijs.

"Ik vraag me serieus af of de spelers wel begrijpen wat er bij komt kijken als je tegen degradatie moet knokken", somberde interim-trainer Ton Vonk na de over het geheel genomen verdiende nederlaag."Op de cruciale momenten geven we niet thuis of maken we de verkeerde keuzes. Alleen je best doen is niet genoeg. Er is méér nodig en dat mis ik in deze ploeg. Hopelijk dringt het besef nu snel door."

Waarschuwing
VVAC kreeg al voor rust zijn eerste wake-up call toen De Alblas scoorde, maar de scheidsrechter de treffer afkeurde. Met die waarschuwing werd door de Ottolandse thuisploeg niets gedaan. Enkele minuten later lag de 0-1 (een treffer van Djordi de Boer) tegen de touwen. Na de pauze schakelde Vonk om naar drie spitsen. De Alblas was er niet van onder de indruk en scoorde via Stefan Bakker de 0-2 Vervolgens kwam de thuisclub dankzij een fraaie goal van Bart Koomans nog terug tot 1-2.