Jack van den Berg keert terug naar Barendrecht
Jack van den Berg keert terug naar Barendrecht regio-voetbal.nl

Jack van den Berg keert terug naar Barendrecht

Nieuws Trainerscarrousel 55 keer gelezen

BARENDRECHT - Jack van den Berg is met ingang van 1 januarui weer trainer van Barendrecht. Van den Berg tekent voor anderhalf jaar bij de tweededivisionist.

Tussen 2006 en 2015 was Jack van den Berg negen jaar hoofdtrainer van de Bongerdbewoners. Onder zijn leiding won Barendrecht in 2009 de landelijke amateurbeker. Een jaar later loodste hij zijn elftal zelfs naar het kampioenschap in de hoofdklasse.

In de zomer van 2015 keerde Van den Berg terug naar ASWH, de club waar hij eerder sportieve successen mee boekte. Vorig seizoen volgde een onverwachte overgang naar Katwijk, waarmee hij de titel in de Tweede Divisie veroverde. Desondanks vertrok hij in oktober van het lopende seizoen bij de titelhouder, omdat het onvoldoende klikte met de selectie van Katwijk.

Valencia
De in Barendrecht woonachtige oefenmeester bleef nauw betrokken bij de club en was na het afscheid van trainer Albert van der Dussen begin deze week in de media de meest genoemde kandidaat om hem op te volgen. Jack van den Berg, lid van verdienste van Barendrecht, gaat zijn oude club de komende maanden belangeloos helpen om zich te handhaven in de Tweede Divisie, waarna hij na de zomer vanaf de seizoensstart voor de groep staat.

Op woensdag 2 januari begint hij aan zijn hernieuwde start bij Barendrecht, als de trainer met de selectie op trainingskamp gaat naar Valencia. Op zaterdag 12 januari volgt zijn eerste officiële krachtmeting, wanneer Jong Almere City de tegenstander van Barendrecht is op sportpark De Bongerd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden