Michel Kooijman vertrekt bij Almkerk

Algemeen 19 keer gelezen

ALMKERK - Michel Kooijman zal Almkerk aan het einde van het seizoen verlaten, zo heeft hij bekendgemaakt.

Of Kooijman (22) zijn loopbaan elders voortzet, is nog maar de vraag. Van een terugkeer naar Roda Boys/Bommelerwaard of Zuilichem, waar hij eerder speelde, is vooralsnog geen sprake.

Kooijman laat doorschemeren dat hij voorrang wil geven aan zijn maatschappelijke loopbaan. “Misschien ga ik weer studeren. Dat is een optie. Daar ben ik serieus over aan het nadenken. Dat zal dan waarschijnlijk op dinsdagavond zijn. Dan kan ik dinsdagavond niet meer trainen. Dat kun je niet maken bij een eersteklasser, vind ik. Vandaar mijn besluit.”

Nog niks beslist
Hoe het zich verder ontwikkelt, weet hij nog niet. “Ik heb verder nog niks beslist”, aldus de rappe vleugelaanvaller, die de interesse van een andere club (Nivo Sparta) afkapte. “Het heeft ook niks met Almkerk te maken, al denken sommigen dat. Er is voor mij geen andere club in het spel. Het was Almkerk of niks. Het is gewoon een fantastische club en ik heb het goed naar mijn zin. Of ik nog blijf voetballen, daar heb ik nog niet serieus over nagedacht”, aldus de financieel medewerker bij een boekhoudkantoor in Delwijnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden