Jan van Setten blijft Tricht-trainer

Nieuws 19 keer gelezen

TRICHT – Jan van Setten uit Tiel zal ook volgend seizoen hoofdtrainer van de voetbalclub Tricht zijn. Hij is nu aan zijn eerste jaar als Trichts hoofdtrainer bezig en was voordien ook al trainer van het tweede elftal van Tricht.

Het bestuur van Tricht heeft het volste vertrouwen in Van Setten, die met Tricht als debutant in de tweede klasse een prima competitiestart maakte met zelfs een periodetitel als beloning, maar in de laatste weken de prestaties wel wat minder goed zag worden en dus na de winterpauze met zijn equipe aan herstel moet gaan werken.

Vanaf komende januari zal Andre Huigen aan de elftalleiding worden toegevoegd. Met een thuiswedstrijd tegen eersteklasser Pelikaan opent Tricht op zaterdag 11 januari het oefenprogramma.
  
Bij Tricht 2 zal het contract met Hans Groenenberg, eerder onder meer hoofdtrainer bij Dubbeldam en ASH, volgend seizoen niet worden verlengd. Opvolger van de man uit het Brabantse Rijswijk wordt Ruwin Verwoert, die vanaf de eigen A jeugd als trainer doorschuift.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden