Van Gastelen: 'Tijd om op eigen benen te staan'

Algemeen 34 keer gelezen

STREEFKERK/PAPENDRECHT - Maarten van Gastelen heeft zin in zijn eerste klus als hoofdtrainer in het amateurvoetbal. Komende zomer gaat de 36-jarige oud-speler van onder meer Papendrecht en Rijsoord aan de slag op sportpark Streveland.

“Het wordt tijd om op eigen benen te staan”, zegt de man die nu nog het tweede elftal van vv Papendrecht onder zijn hoede heeft en vorig seizen samen met Richard Elzinga de hoofdmacht (ad-interim) van training en coaching voorzag.

“Bij een eerste elftal ben je eindverantwoordelijk en kun je meer werken volgens je eigen voetbalvisie. Bovendien is de entourage anders; meer levendig. Kortom, Streefkerk is een mooie stap voorwaarts voor mij.”

Contact
Maarten van Gastelen was al eerder in beeld bij Streefkerk.

“Klopt. Vorig jaar was er al contact tussen de club en mij. Toen echter zag ik er van af. Ik vond dat ik er nog niet klaar voor was. Nu wel, met het TC 2-diploma op zak. Uiteraard hoop ik dat de club zich aan het eind van dit seizoen derdeklasser mag gaan noemen, maar lukt dat niet dan begin ik met net zoveel plezier aan mijn werk hier.”
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden