LRC Leerdam pas laat naast sv Meerkerk

Nieuws 41 keer gelezen

GORINCHEM - Op de tweede speelavond van het zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup had hoofdklasser LRC Leerdam voor de volgepakte tribunes de handen meer dan vol aan sv Meerkerk (2-2). Peursum zorgde voor de eerste verrassing van het toernooi door het twee klassen hoger acterende GDC met 5-2 te verslaan.

Kozakken Boys leek met rasvoetballers als Ismaël Yildrim en Arda Havar een simpele overwinning te behalen op Hardinxveld, maar de Alblasserwaarders begonnen zich steeds beter te weren. Het werd 'slechts' 4-2 voor de Werkendammers, die Havar en Guillermo Zschusschen beiden tweemaal zagen scoren.
Van de Brabantse derby tussen Sleeuwijk en Rijswijkse Boys droop de spanning af. Pas tegen het eindsignaal stelde Sleeuwijk de zege definitief veilig (4-2).

Paal en lat
Peursum stuurde het op het veld twee klassen hoger spelende GDC met een 5-2 nederlaag naar huis. Vooral in de eerste helft lieten de Giessenburgers fris voetbal zien. Daan Carpentier en Yuri Hoogenboezem pikten beiden twee goals mee.
GJS had het nog knap lastig met VVAC, dat twee A-junioren liet meedoen. De Dalemers hadden het geluk dat Wilco Slob paal en lat trof. Na de 2-0 was de wedstrijd gespeeld en liep GJS uit naar 4-0. De keepers Aljan Dekker (VVAC) en Angelo Perini gaven nadrukkelijk hun visitekaartje af.

Boeiend
LRC Leerdam-sv Meerkerk boeide van begin tot eind. LRC had het meeste balbezit, maar het 'breiwerk' was weinig effectief. Theo van Zessen zette de organisatie bij Meerkerk daarentegen uitstekend neer, waardoor het verrassend 0-2 werd via Johan van Es en Sjoerd Vink. Pas diep in de tweede helft moesten de geelzwarten twee keer capituleren, waardoor de punten werden gedeeld (2-2). Voor de Leerdammers scoorden Jamal Aamri en Soufiane Aouragh.

Programma donderdag 29 december:
18.30 uur, Woudrichem - Streefkerk
19.25 uur, Ameide - Herovina
20.20 uur, Leerdam Sport - Sliedrecht
21.15 uur, Haaften - Stedoco
22.10 uur, Heukelum - Unitas

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 8 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 8 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 18 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 22 apr, 19:46
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 22 apr, 19:45