'Michel Langerak heeft niet met Stedoco gesproken'

Nieuws 27 keer gelezen

WERKENDAM - Volgens Cees Spaan, technisch directeur bij Kozakken Boys, was er voor de club geen reden om het contract met Michel Langerak niet te verlengen.

"We staan momenteel op de tweede plaats in de hoofdklasse, dus gezien de prestaties van de ploeg in de eerste seizoenshelft zijn we zeer tevreden. Ook de spelersgroep heeft een positief beeld van de trainer."
Dat het besluit om langer met Langerak door te gaan wat langer op zich heeft laten wachten, heeft volgens Spaan niets te maken met moeizame onderhandelingen. "Michel is toegelaten tot de opleiding Coach Betaald Voetbal en het was even de vraag of dit geen belemmering zou zijn voor zijn werk bij Kozakken Boys. Dat blijkt bij nader inzien geen punt."
Bovendien loopt de samenwerking tussen Langerak en de technische commissie, waar naast Spaan ook Teus Blokland en Peter van der Berg deel van uit maken, 'hartstikke goed'.

Even gingen de geruchten dat Langerak volgend seizoen bij Stedoco aan de slag zou gaan. Daar is nooit sprake van geweest, meent Spaan. "Michel heeft nooit met Stedoco gesproken, net zo goed als wij nooit met een andere trainer hebben gesproken."

In een bericht op de website van de Werkendamse voetbalclub laten zowel Langerak, het bestuur en de technische commisie weten dat er nog rek in de huidige spelersgroep zit. "Het scorend vermogen, dat vorig seizoen ontbrak, hebben we er dit jaar bijgekregen met jongens als Arif Irilmazbilek en Sjoerd van der Waal. Zij zijn tot nu toe samen al goed geweest voor achttien doelpunten en doen het ongelooflijk goed. Daar zijn we als club content mee", vervolgt Spaan. "Nu we de weg omhoog gevonden hebben, moeten we proberen deze spelers bij elkaar te houden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden