Zaterdag al restant Schelluinen-Drechtstreek

Nieuws 32 keer gelezen

SCHELLUINEN - Het restant van de afgelopen zaterdag gestaakte competitiewedstrijd tussen Schelluinen en Drechtstreek is voor komende zaterdag, 22 oktober, al ingelast.

Schelluinen-Drechtstreek werd zaterdag in de 52-ste minuut bij een 1-2 stand gestaakt wegens een hamstringblessure van scheidsrechter Van der Linden. Binnen een halfuur kon geen vervangende arbiter worden gevonden, waardoor beide ploegen konden gaan douchen.
Schelluinen was al in de tweede minuut op voorsprong gekomen door een fraaie treffer van Bart van den Bosch. Twee fouten van Michael Kooijman deden de wedstrijd echter kantelen in het voordeel van de Papendrechtse koploper.

Voor het restant van 38 minuten van deze belangrijke wedstrijd in de 2e klasse F wordt zaterdag op sportpark Scalune om 14.30 uur afgetrapt.