Eenvoudige bekerzege ZVG/Stadio

Nieuws 23 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO - De zaalvoetballers van ZVG/Stadio zijn het bekertoernooi vrijdagavond goed begonnen. In Goirle werd met 2-5 gewonnen van eersteklasser TFC 2.

TFC 2, het eerste team van de Brabanders komt uit in de eredivsie, bleek een pittige opponent. Niettemin bleef ZVG/Stadio gemakkelijk overeind tegen de jonge tegenstander. Zeki Laaiti speelde drie man uit en schoot diagonaal de openingstreffer binnen, gevolgd door de 0-2 van Hicham Farhou. Uit de kluts werd het 1-2, maar vlak voor rust punterde de in de ploeg teruggekeerde topscorer Christiaan Perrier uit een vrije trap de 1-3 tegen de touwen.
TFC 2 drong in de tweede helft aan, maar kon het makkelijk combinerende ZVG niet verontrusten. Perrier doelpuntte nog tweemaal, alvorens de thuisploeg de eindstand op 2-5 bepaalde.

Vrijdagavond speelt ZVG/Stadio de competitietopper tegen koploper Sarto (uit).