Driemanschap aan het roer bij Dilettant
Driemanschap aan het roer bij Dilettant regio-voetbal.nl

Driemanschap aan het roer bij Dilettant

Nieuws Trainerscarrousel 361 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK - Na het vertrek van hoofdtrainer Jan Verveer besloot Dilettant het seizoen af te maken met de interim-trainers Arie den Otter en Djilmar Lawansuka. Nu is besloten dat zij ook volgend seizoen de technische staf van de zaterdagderdeklasser zullen vorm en hierbij gezelschap krijgen van Mark Nederlof, de huidige trainer van het tweede elftal. Nederlof krijgt de rol van assistent-trainer.

Den Otter gaat naar het model van een Engelse manager beide ambitieuze trainers begeleiden en hen de fijne kneepjes van het trainersvak bijbrengen.

De huidige interim-oplossing is de spelersgroep, TC en bestuur goed bevallen, reden om op de ingeslagen weg door te gaan. Djilmar Lawansuka (36), broer van speler Amarildo, voetbalde zelf in de jeugd van Excelsior en Feyenoord en later bij onder meer Feyenoord 2, Excelsior, Helsingborg en Wigan Athletic. Dit seizoen maakte hij zijn eerste stappen op trainersgebied.

Mark Nederlof heeft bij Dilettant veel ervaring als jeugdtrainer en trainer van het tweede elftal. Het bestuur ziet in hem de ideale kandidaat om de doorstroming van talenten naar de hoofdmacht te begeleiden.

Met assistent-scheidsrechter Hans van Noort, teammanager Rob Langerak, leider Kevin van den Heuvel, materiaalman Sibren Bos en de verzorging door Jordens Fysio Medisch Centrum is de staf van Dilettant compleet voor het nieuwe seizoen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden