video

Tricht start bekerreeks met nederlaag tegen CDW

Wedstrijdverslagen 345 keer gelezen

TRICHT • Tricht verloor zaterdag thuis in zijn eerste bekerwedstrijd met 0-2 van CDW uit Wijk bij Duurstede. De gasten scoorden zowel voor als na rust al erg vroeg en speelden beter dan Tricht, dat zelf wel een paar mooie kansen miste. Komende zaterdag vervolgt Tricht in Waardenburg met de streekderby tegen WNC het bekeravontuur.

Al na drie minuten nam CDW met 0-1 de leiding. Roderik Sybesma passeerde Trichts keeper Glenn Robbemondt direct uit een vrije trap: 0-1.

In het eerste half uur was CDW beter, maar vijf minuten voor rust kreeg Tricht een riante kans op de gelijkmaker. Tim van Dijken legde de bal panklaar neer voor topscorer Marijn Bransen, maar de van Leones overgekomen CDW-keeper John Verweij redde.

Meteen na de thee kreeg Bransen na een dieptepass van Tim van Dijken alleen voor doel weer een prima kans maar ditmaal schoot hij naast. In plaats van de gelijkmaker werd het nu al in de 50e minuut 0-2. Keeper Glenn Robbemondt twijfelde bij een verre CDW-bal naar de rand van het strafschopgebied en daar profiteerde de jonge Eren Kurt goed van: 0-2.

Tricht leed vaak te veel balverlies en wist deze achterstand niet meer goed te maken. Bij een schot van Arjan Hakkert bracht CDW-doelman John Verweij weer redding. Ook het inbrengen van Tim Schook en Björn Bmbacht als verse krachten in de laatste twintig minuten baatte Tricht niet meer. Keeper Glenn Robbemondt moest zelfs nog knap een tweede goal van Eren Kurt voorkomen. Zo bleef het 0-2 tot het slotsignaal van de Zeeuwse arbiter Willy Spaeter.

(verslag: vv Tricht)