met video

LRC en Heukelum in balans

Wedstrijdverslagen 546 keer gelezen

LEERDAM • LRC en Heukelum blijven beide in de race om een plek in de volgende bekerronde. Na het 2-2 gelijkspel staan LRC met één punt en Heukelum met twee punten er echter niet heel florissant voor.

De Leerdammers waren vooral opgelucht met het gelijkspel. Pas in de blessuretijd maakte Serdar Akkanat de 2-2.

Na een erg matige en doelpuntloze eerste helft was het tweede bedrijf een stuk amusanter. Al snel kopte Wilfried Prigge Heukelum op voorsprong, maar ex-Heukelumer Ferry Meijdam maakte vijf minuten later 1-1.

LRC verzuimde daarna op voorsprong te komen. Enkele prima mogelijkheden werd over of naast geschoten. Benjamin Meijdam maakte een kwartier voor tijd de 1-2. Het bleek niet genoeg voor de winst.