GJS verliest ook tweede wedstrijd

Wedstrijdverslagen 980 keer gelezen

DALEM • Na twee wedstrijden is GJS nog steeds puntloos. Ook het aantal tegendoelpunten is aan de hoge kant, namelijk tweemaal drie doelpunten en zelf slechts één doelpunt gescoord. Het verlies van twee doelpuntenmakers (Louis Damen is lager gaan spelen en Quincy Bartens is vetrokken naar Sliedrecht) is duidelijk merkbaar. GJS heef ingeleverd aan scorend vermogen.

Het was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft had GJS de wind in de rug en was ook duidelijk de betere ploeg. Er werd van tijd tot tijd best goed gevoetbald, veel beter dan vorige week in ieder geval. Er kwamen ook kansen, maar deze werden niet afgewerkt.

In de 30e minuut werd het dan toch dik verdiend 1-0 toen Nordin el Hassani een goede aanval keurig afrondde met een hard en laag schot in de korte hoek. De eerste de beste kans die de gasten kregen was ook meteen raak. Een vrije trap van Justin Blaauw kwam bij de tweede paal terecht waar Ferhat Kemaldar raak kopte (1-1). Ruststand 1-1.

Na de rust hadden de gasten de wind in de rug en werden ook sterker. GJS hield lange tijd stand, soms met kunst- en vliegwerk, zonder zelf echt gevaarlijk te worden. In de 80e minuut werd het dan toch 1-2 toen Terrence Kliphuis zwak verdedigen afstrafte. Vier minuten later was Mark van Agteren sneller dan onze verdediging en scoorde beheerst de 1-3.

Hierna probeerde GJS het nog wel, maar de stand veranderde niet meer. Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen Tricht op het programma. Hoewel het moeilijk zal zijn, zal toch gewonnen moeten worden.