• BZC'14 - Vuren (2-2).
• BZC'14 - Vuren (2-2). Foto: Michel Haubrich

Vuren pakt in blessuretijd eerste puntje

Wedstrijdverslagen 766 keer gelezen

BRAKEL – "Voor hun zal het wel een beetje zuur zijn, maar voor ons is dit dikverdiend", vond Vuren-trainer Ron Vlot van het 2-2 gelijkspel bij BZC'14.

Vlot vond dat zijn ploeg een prima wedstrijd speelde, maar na een 2-0 ruststand in het voordeel van BZC'14 had Vuren na rust heel lang nodig om nog langszij te komen.

"In de rust kon ik ook niet boos worden of zo, want we speelden gewoon prima", vond Vlot. BZC'14 kwam voor rust op 1-0 en daarna blunderde Tim Ritmeester bij een vrije trap. De Vuren-doelman liet de bal naast gaan, maar die bal ging helemaal niet naast, maar ín het doel: 2-0.

Pas tien minuten voor tijd maakte Sjors Vonk de aansluitingstreffer. Diep in blessuretijd ging de bal op de stip. Bart Muilenburg bezorgde zijn ploeg een punt: 2-2.