Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Asperen neemt rond de rust afstand van Rhelico

Wedstrijdverslagen 407 keer gelezen

ASPEREN – Anders dan de uitslag doet vermoeden had Asperen het knap lastig met Rhelico. In het eerste halfuur waren de gasten ronduit de betere ploeg. Vlak voor rust scoorde de thuisploeg echter twee keer en met de 3-0 na de thee was het pleit beslecht.

"Doodzonde", vond Rhelico-trainer Adrie van Steijn. "Voor rust waren we beter, maar we belonen onszelf niet. Hun keeper ranselde er een paar ballen uit die we allemaal al telden", complimenteerde Van Steijn de wekelijkst uitblinkende Dennis Rooijackers.

"We wilden vanaf het begin hoog druk zetten", zei Asperen-trainer Jaap van Hattem. "Maar onze achterste linie ging telkens achteruit lopen, dus Rhelico voetbalde er makkelijk onderuit. Na een halfuur hebben we het wat omgezet en toen maakte we er voor rust al twee."

Tareq Ibrahim miste namens Asperen een strafschop.
 


Aan de andere kant was vooral Martijn van Blitterswijk dichtbij een doelpunt. Kort voor rust maakte Asperen snel het verschil. Ibrahim maakte zijn misser goed met de 1-0. Gerard Breider scoorde de 2-0. Na rust maakte Breider ook nog de derde treffer van de thuisploeg. "En toen was het wel gespeeld", vond Van Hattem.

Van Steijn: "Na die 3-0 hebben we nog wel geprobeerd om de middag nog een beetje glans te geven met een doelpunt, maar dat lukte helaas niet. Over ons spel ben ik echter dik tevreden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden