Opnieuw geen doelpunten bij WNC

Wedstrijdverslagen 438 keer gelezen

ALMKERK • WNC speelde voor de tweede week op rij met 0-0 gelijk. Na de doelpuntloze wedstrijd tegen GRC 14 werd er ook bij Almkerk niet gescoord.

"Twee keer 0-0 achter elkaar heb ik denk ik nog nooit meegemaakt", zei Cor Prein. "Je hoopt altijd op wat meer natuurlijk. Het had vandaag ook gekund, maar op het eind kun je ook nog verliezen."

Na een vlakke eerste helft voerde WNC na rust de druk op. René van Soelen kreeg de grootste kans, maar miste. "En we hebben in de hele wedstrijd wel een stuk of zes goede voorzetten gehad, die dan net niet lekker vallen", zag Prein.

Vlak voor tijd behoedde doelman Arjen Kaasjager zijn ploeg nog voor een nederlaag.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 8 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 8 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 9 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 18 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 18 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 22 uur geleden