Eerste doelpunten en overwinning voor Rhelico

Wedstrijdverslagen 612 keer gelezen

RUMPT • Rhelico pakte tegen Well zijn eerste zege van het seizoen. De ploeg van Adrie van Steijn had tot nu toe nog niet gescoord, maar vond nu vier keer het net: 4-0.

De wedstrijd begon vanwege een te laat gearriveerde scheidsrechter een uur later dan gepland. "Niet ideaal", vond Van Steijn. "De focus was weg en we hadden het lastig in de eerste helft."

Op slag van rust brak Martijn van Blitterswijk dan toch de ban met Rhelico's eerste doelpunt van dit seizoen. Toen net na rust de 2-0 van Jan Bassa daar overheen kwam, was de thuisploeg los. "Na rust waren we superieur. Deze overwinning is ons veel waard. We zijn een week of tien keihard aan het werk om ons te verbeteren. Dat lukt iedere week, maar dan is het wel lekker om een keer te winnen. Dit geeft vertrouwen", zei Van Steijn.

Olivier Rademaker maakte de 3-0. In blessuretijd scoorde Bassa uit de kluts zijn tweede doelpunt.

• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 11 minuten geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 1 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 1 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 3 uur geleden
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 5 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 7 uur geleden