Koploper Woudrichem ontsnapt aan flinke zeperd tegen GJS: van 0-2 naar 3-2

Wedstrijdverslagen 1.713 keer gelezen

WOUDRICHEM • Woudrichem stond zaterdag bijna op het verkeerde been tegen hekkensluiter GJS, dat met een 0-1 voorsprong ging rusten.

Na de rust maakte Ruud Bos er ook nog eens 0-2 van en leek de koploper geslacht. Gelukkig hield keeper Aljan Dekker met fraaie reddingen een verdere uitloop van de hekkensluiter uit Dalem tegen.

Uit een afgeslagen aanval bracht Jamy Goemaat met een fraaie pegel vanaf 25 meter de aansluitingstreffer nog op de borden. Nu kwam het geloof er wel in bij Woudrichem. Uit een strafschop produceerde Danny Schaap de 2-2. Vijf minuten voor tijd liet ook Tim Saaman zich eindelijk zien. Uit de vrije trap krulde Saaman fraai de winnende 3-2 nog in het Dalemse doel.

"Het was dramatisch slecht. We waren nog slechter dan GJS. Gezien de wedstrijd had GJS ook moeten winnen, maar we zijn nog ontsnapt", concludeerde leider Fred van Straten.