Afbeelding
Foto: vv Alblasserdam

VV Alblasserdam is 20 gediplomeerde jeugdtrainers rijker

Algemeen 710 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Twintig jeugdtrainers van voetbalvereniging Alblasserdam hebben sinds woensdagavond het diploma Jeugd Voetbal Trainer Coach in hun bezit. Zij ontvingen het waardevolle papier uit handen van Errol Sint Jago van de KNVB en Arjan Maat, voorzitter van de VVA.

Vier middagen/avonden zijn de trainers hard aan de slag geweest met het opzetten en uitvoeren van hun trainingen alsmede coaching en begeleiding van een jeugdvoetbalteam. De drie maanden omvattende cursus vond plaats op de velden en in de kantine van vv Alblasserdam.

De laatste lesavond werd verzorgd door gedragsspecialist Jolanda Verboom van 1 2 fly. Ditmaal ging het niet specifiek over voetbal, maar vooral over 'zichtbaar gedrag'. Verboom ging in op het thema 'Welk gedrag zie je als trainer en welk gedrag is gewenst?' Na de inleiding gingen de trainers samen op zoek naar antwoorden op vragen die elke jeugdtrainer in zijn dagelijkse praktijk tegenkomt. De trainers kwamen met voorbeelden, bespraken deze en ontvingen tips.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden