Jan van Arckel kan net niet stunten bij koploper

Wedstrijdverslagen 338 keer gelezen

TIEL - Jan van Arckel leed zondag een 4-3 nederlaag tegen RKTVC en kon dus net niet voor een stuntje zorgen.

,,We hadden minimaal een puntje verdiend", vond trainer Marco van Loon. ,,We hebben de wedstrijd in zeven minuten weggegeven."

De thuisclub boerde goed door een 3-0 voorsprong te nemen. ,,In de rust heb ik gezegd dat we in de organisatie moesten blijven voetballen. Dat was na de 1-0 achterstand het euvel. Gelukkig pakten ze het na rust heel goed op. We waren toen ook de bovenliggende partij."

Via Nick van Velzen en Jeroen de Groot kwam Jan van Arckel terug in de wedstrijd (3-2). Slecht dekken bij een vrije trap mondde uit in 4-2, waarna Jeroen de Groot toch weer zijn team liet aansluiten: 4-3. In de laatste seconde ging voor de mannen van Van Loon de bal uit een vrije trap net langs de verkeerde van de paal.

,,Met het spel van na rust kunnen we verder", klonk Van Loon enigszins tevreden.