Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Woudrichem moet de koppositie afstaan na zure 3-3 bij Wieldrecht

Wedstrijdverslagen 928 keer gelezen

Woudrichem moest zaterdag bij Wieldrecht de 3-3 nog toestaan. "Zuur", stelde leider Fred van Straten, die al dacht dat Woudrichem de winst in de knip had.

Een totaal verkeerde beslissing van de scheidsrechter gooide echter roet in het eten. De leidsman had hands gezien en gaf Wieldrecht diep in de blessuretijd nog de kans om langszij te komen. Na afloop gaf de speler van Wieldrecht ruiterlijk toe, dat hij zelf hands had gemaakt en zeker niet een speler van Woudrichem.

Woudrichem speelde ook een puike wedstrijd tegen de achtervolger op de ranglijst. Kort na het half uur kopte Yoeri Duyzer een voorzet van de opstomende Arjan Ruis bij de tweede paal binnen voor de 0-1. In de blessuretijd van de eerste helft kwam Wieldrecht langszij, nadat keeper Aljan Dekker moest lossen en de gastheren de rebound benutten voor de 1-1.

Na de rust kwam Wieldrecht uit een snel genomen vrije trap op 2-1. Woudrichem liet het er niet bij zitten en Tim Saaman schoot de 2-2 binnen. Vervolgens schoot Duyzer nog de 2-3 loeihard binnen. Door de al genoemde dwaling van de scheidsrechter kwam Wieldrecht nog op 3-3. Met het puntverlies moest Woudrichem de koppositie afstaan aan Pelikaan, dat met 3-0 won tegen VVGZ. Komende zaterdag is het Woudrichem tegen Altena.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden