Punt voor Heukelum bij GJS

Wedstrijdverslagen 586 keer gelezen

GORINCHEM – Heukelum speelde met 2-2 gelijk bij GJS, concurrent onderin de 2e klasse F. De gasten kwamen tegen de ploeg van oud-Heukelumtrainer Marco Verbeek twee keer op voorsprong.

En dus had Heukelums huidige trainer, Jerome Ceton, gemengde gevoelens. "Zeker het eerste deel van de eerste helft speelden we uitstekend. Later kregen we wel wat meer moeite met GJS en dat vond ik niet helemaal nodig. We hebben de kans gehad de wedstrijd te beslissen. Jammer dat dat niet lukt, maar soms moet je vrede hebben met een punt."

Heukelum kwam voor rust al twee keer op voorsprong. Tim Schwebke opende de score. Na de 1-1 scoorde Semih Kaplan. Na rust kreeg Kaplan de kans op de 1-3, maar hij miste oog-in-oog met de doelman. Uit een strafschop, na een overtreding van Brennan Bieri, viel de gelijkmaker.