Asperen met pijn en moeite langs Kerkwijk

Wedstrijdverslagen 627 keer gelezen

KERKWIJK – Koploper Asperen had alle moeite om Kerkwijk van zich af te schudden. Tien minuten voor tijd stond het nog 3-2 voor de thuisploeg, maar de gasten pakten nog de volle buit: 3-5.

"Het was heel zwaarbevochten", vond trainer Jaap van Hattem. "Het ging weer niet vanzelf. We hebben dit seizoen al vaker een resultaat gepakt in wedstrijden waarin we het moeilijk hadden en deze past weer in dat rijtje."

Carlo van Santen maakte in Kerkwijk twee keer gelijk. Voor rust scoorde hij de 1-1. In de tweede helft maakte hij de 2-1 (een eigen doelpunt van Robbin Boon) ongedaan. Kerkwijk kwam snel weer op voorsprong, waarna Asperen risico's ging nemen. Het inbrengen van Ruben de Pender pakte echter perfect uit. Met twee kopballen draaide hij de score in de slotfase om: 3-4. In de slotminuut maakte Tareq Ibrahim nog de 3-5.