• Jan van Arckel - Alem (2-5).
• Jan van Arckel - Alem (2-5). Foto: Marco Oomen

Effectiever Alem klopt Jan van Arckel met 2-5

Wedstrijdverslagen 569 keer gelezen

AMMERZODEN - Alem kende een goede generale voor het bekerduel met VOAB en de krachtmeting komende zondag tegen Cito. Met 2-5 werd Jan van Arckel aan de zegekar gebonden.

De thuisclub begon goed en kreeg via Jeroen de Groot een paar goede kansen, maar Alem-keeper David van Mil bleek uit het goede hout te zijn gesneden. Terwijl Jan van Arckel de kansen miste trof aan de andere kant Luuk Steenbekkers wel doel (0-1). Mahmut Muharemov zorgde voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft trok Alem na een uur voetballen in vijf minuten tijd de stekker uit de wedstrijd door driemaal te scoren. Mats Steenbekkers (2x) en Gijs Sars tilden toen de score naar 1-4. Met een mooie goal zorgde Niek van den Anker voor de 2-4, waarna Victor van der Leij het laatste woord had: 2-5.

Puntje verdiend
"Ik denk dat wij toch wel een puntje hadden verdiend. Voor rust waren we gelijkopgaand. Ja, en na rust geven we het in vijf minuten tijd weg", sprak Jan van Arckel-trainer Marco van Loon zich uit.

Periodetitel
Ben Hoek, zijn collega aan de andere kant, sprak ook van een niet zo gemakkelijk zege. "Jan van Arckel heeft best wel een goed team. Maar wij waren beter en effectiever in de afronding", keek Hoek terug.

Dinsdagavond speelt Alem voor de beker tegen VOAB, maar de inhaalwedstrijd zondag bij Cito spreekt de Alemnaren meer aan. "Dan hebben we aan een puntje genoeg om de periodetitel te pakken", weet Hoek wat zijn team te doen staat.

• Jan van Arckel - Alem (2-5).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden