Afbeelding
Foto: Jan Noorlandt
voorbeschouwing

Interessante hervatting met GRC 14-Almkerk

Algemeen Voorbeschouwingen 1.082 keer gelezen

ALTENA • Komend weekend beginnen de clubs uit het Land van Altena aan het tweede deel van de competitie. Interessant is de hervatting zeker met de klapper en de derby tussen GRC 14 en Almkerk.

Bij beide clubs staat het prestige hoog in het vaandel. Op de voorhand is GRC 14 gezien de ranglijst favoriet. In een derby kan het echter goed spoken. Dat zou zaterdag op sportpark Almbos zeker kunnen gebeuren aangezien Almkerk het afgelopen seizoen twee keer de meerdere in GRC 14 moest erkennen. Revanchegevoelens zullen er dus zeker zijn. 

Kozakken Boys
In de tweede divisie is Kozakken Boys uitstekend aan de tweede seizoenshelft begonnen met overwinningen op Excelsior Maassluis en TEC. Daarmee hangen de Boys tegen de kopgroep aan. Zaak dus om er ook zaterdag tegen Jong Volendam vol tegenaan te gaan.

Achilles Veen
In de hoofdklasse blijft het wisselvallig bij Achilles Veen. De equipe van trainer John Karelse kwam niet verder dan een punt tegen 's-Gravenzande. Zaterdag tegen Duno D dus maar eens echt de spierballen laten zien op De Hanen Weide.

2F
In de tweede klasse F is het afwachten hoe de clubs uit de winterstop komen. Wilhelmina'26 moet de punten binnen kunnen harken tegen het wel onberekenbare GJS. Hetzelfde geldt voor Altena, dat Tricht moet kunnen hebben. Woudrichem zal een zware kluif krijgen aan EBOH. Hetzelfde geldt voor Sleeuwijk, dat het sterke VVGZ op bezoek krijgt.

3D
In de derde klasse D zal NOAD'32 sterk uit de start moeten komen om MVV'58 te kraken. Hetzelfde geldt voor Sparta'30 om de draad goed op te pakken bij Zwaluwe. GDC moet de punten in eigen huis kunnen houden tegen SV Capelle.

Zondag
Op zondag moet Be Ready direct zwaar aan de bak tegen Dubbeldam. In de vierde klasse start Dussense Boys met de uitbeurt tegen Terheijden.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden