Kozakken Boys - Quick Boys
Kozakken Boys - Quick Boys Foto: Teus Admiraal

Kozakken Boys komt niet op stoom tegen Quick Boys: 1-1

Wedstrijdverslagen 1.025 keer gelezen

WERKENDAM  Kozakken Boys kwam zaterdag niet op stoom tegen Quick Boys. De manschappen van trainer Rick Adjei mochten zelfs niet klagen met de 1-1.

De 1-1 viel niet alleen tegen, maar zorgde ook voor gemengde gevoelens bij trainer Rick Adjei. "We hebben te weinig gebracht vandaag. We kwamen niet echt in ons spel. Je speelt natuurlijk voor de winst en we hadden een goede stap voorwaarts kunnen maken. Nu hangt er een zure nasmaak. Al met al vond ik het te weinig vandaag. We gaven voor de rust teveel weg en we kregen geen grip op het middenveld. Na de rust gingen we verdedigend in de fout bij de 1-1 van Quick Boys. Daarna waren er ook nog een paar hachelijke momenten en uiteindelijk hou je maar een punt over."

Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd. Pas in de tiende minuut kwam de wedstrijd uit de slaapstand met een gele kaart voor Leon Bot. Even later moest keeper Richard Arends redding brengen op de doorgekomen Tommy Bekooij. Kozakken Boys antwoordde met een paar pogingen van Kay Tejan.

Quick Boys hield wel het initiatief en ook Tyrone Conraads kreeg een gele prent. Nog even later leken de rapen gaar na een gele kaart voor Royston Drenthe en een opstootje. Nadat de boel gesust was, sloeg Kozakken Boys uit het niets toe met de 1-0. De assist kwam van Frenk Keukens en Tyrone Conraads rondde af. Op slag van rust moest keeper Arends de voorsprong overeind houden met uitstekend ingrijpen op de doorgebroken Olaf van der Sande.

Na rust
Pal na rust had Kozakken Boys de wedstrijd in het slot kunnen en moeten gooien. De doorgebroken Tyrone Conraads schoof de bal echter voorlangs. Vervolgens nam Quick Boys het heft weer in handen. Halverwege de tweede helft hadden de gasten ook de verdiende 1-1 op het scorebord. Van der Sande glipte door de verdediging en rondde af.

Wat volgde was, dat er nog twee 'Boys' op de bon gingen. Zowel de verdedigers Jeffrey van Nuland als Sven van Ingen kregen een gele prent. Quick Boys bleef op jacht naar de winst. Gelukkig bracht keeper Richard Arends redding op een linke vrije trap met het windje mee van Kevin Jansen. Tien minuten voor tijd kroop Kozakken Boys door het oog van de naald. Een hoekschop kletste gedragen door de wind op de binnenkant paal. Kozakken Boys overleefde ook nog een laatste indraaiende hoekschop en mocht zich in de handjes knijpen met de 1-1.

• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 32 minuten geleden
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 47 minuten geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 9 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 9 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 10 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 19 uur geleden