Kozakken Boys krijgt deksel op de neus met 1-0 verlies bij Excelsior Maassluis

Wedstrijdverslagen 462 keer gelezen

Aan de ongeslagen reeks van Kozakken Boys na de winterstop is een einde gekomen. De gasten uit Werkendam verloren met 1-0 van Excelsior Maassluis.

"Een teleurstellende middag. Bijkans de hele wedstrijd waren we met goed voetbal de bovenliggende partij. Alleen vergaten we onszelf te belonen."

Kozakken Boys had pech dat een knal van Royston Drenthe vrij voor doel op de lat spatte. Na de rust had Frenk Keukens pech. In eerste instantie redde de keeper van Excelsior Maassluis en in tweede instantie schoot Keukens huizenhoog over.

Twee minuten voor tijd kreeg Kozakken Boys het deksel op de neus bij een uitval van de thuisploeg. Met de 1-0 hielp Robin van der Ende zijn ploeg aan de overwinning. Met het verlies is Kozakken Boys terug op aarde. De Werkendammers zakten naar de zesde plaats.