Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Laat punt voor Tricht

Wedstrijdverslagen 619 keer gelezen

TRICHT – Tricht sleepte zaterdag in een erg matige uitmatch tegen GJS in de slotfase nog een 1-1 gelijkspel in de wacht. Uit een penalty zorgde Arjan Hakkert in Dalem voor de late gelijkmaker. Tricht heeft nu nog vier punten achterstand op Sleeuwijk, dat op de voorlaatste plaats de enige ploeg is die in de tweede klasse nog binnen Trichts bereik is in de race om rechtstreekse degradatie te kunnen ontlopen.

Na een half uur kwam Tricht met 1-0 achter. Rani Abouna kopte de bal eerst nog weg maar met een hoog schot van vrij dichtbij scoorde GJS alsnog: 1-0. Beide teams speelden op het slechte veld overigens heel erg matig.

Na de thee kwam Mehdi Hoummani als verse kracht bij Tricht binnen de lijnen en een kwartier later was Pepijn Lambregts bij de bezoekers de tweede invaller. Toen GJS na een tweede gele kaart voor een speler met tien man verder moest, schakelde Tricht in het slothalfuur op een steeds aanvallender speelwijze over. Tot echte Trichtse kansen leidde dit echter niet, want daarvoor bleek het voetbal te slordig.

In de slotfase moest er na een Gorkumse handsbal in een duel met Ramon van Soelen een penalty aan te pas komen om Tricht langszij te brengen. Die strafschop werd zes minuten voor tijd door aanvoerder Arjan Hakkert benut en dat zorgde zo voor de 1-1 eindstand.

Komende dinsdagavond oefent Tricht in Spijk tegen vierdeklasser SVS'65 en zaterdag aanstaande volgt dan voor de competitie een thuismatch tegen EBOH uit Dordrecht. Inmiddels is ook bekend geworden dat Tricht in de kwartfinale van de districtsbeker op dinsdagavond 24 maart thuis speelt tegen de sterke zondagtweedeklasser Cluzona uit Wouw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden