Be Ready blijft na winterstop ongeslagen

Wedstrijdverslagen 435 keer gelezen

HANK • Be Ready is nog steeds ongeslagen na de winterstop. Tegen SC Emma volgde de vijfde zege op rij met 3-1. Daarmee stegen de Hankenaren naar de vijfde plaats op de ranglijst. In de tweede periode staat Be Ready zelfs bovenaan, samen met TSV Gudok.

Tegen SC Emma had Be Ready een monsterzege neer kunnen zetten, maar de afwerking liet te wensen over. Met name bij Thomas Vergunst wilde de bal er maar niet in. Op het halfuur kwamen de heersende Hankenaren eindelijk op 1-0, nadat Robin van den Berk een voorzet goed op de slof nam. Ondanks de kansen bleef het daarbij tot de rust.

De tweede helft begon met de eerste kans voor SC Emma, maar Maciek Dziedzic kopte de vrije mogelijkheid rakelings naast. Vervolgens nam Be Ready het heft weer in handen. Tien minuten na de rust schoot Kevin van Gool eindelijk de bevrijdende 2-0 binnen. Be Ready kreeg nog een veelvoud aan mogelijkheden, maar na een foute terugspeelbal tekende SC Emma de 2-1 aan.

Nadat de gasten alle risico's namen en zelfs de keeper zich aan het front meldde, kon Robin van den Berk bij de tegenval de 3-1 nog in het lege doel plaatsen. In de slotminuten werd het nog even onrustig na een pittige overtreding van Dordtse zijde. Nadat de gemoederen gesust waren, hield scheidsrechter John van der Heiden het bij een gele kaart voor beide keepers.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 3 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 4 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 5 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 13 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 13 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 17 uur geleden