Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

DSC pakt FC Engelen in: 4-1 winst

Wedstrijdverslagen 739 keer gelezen

KERKDRIEL - DSC timmert in 3C leuk aan de weg. Zondag gaf het overbuurman FC Engelen een dreun om de oren: 4-1. Door de zege wisselden beide teams op de ranglijst van stek. De mannen van trainer Roland Timmermans mogen nu als nummer drie door het leven.

Via Christian Broekmeulen. Menno van de Griendt en Bas Vos namen de Kerkdrielenaren een 3-0 voorsprong. Net voor rust deed FC Engelen wat terug. Pas in de allerlaatste minuut zorgde Roy van Beurden voor de 4-1 eindstand.

FC Engelen-trainer Anthony Lurling beklaagde zich na afloop over het feit dat DSC tijdrekte en blessures aanwendde. "Ze hebben schijnbaar teveel naar Getafe gekeken", liet Lurling in het Brabants Dagblad optekenen. Roland Timmermans kon dit weerleggen. "Het klopt dat er na rust een aantal spelers op de grond lagen, maar dat waren allemaal serieuze dingen. Ik begrijp best dat het irriteert, maar het gebeurde niet bewust. Ik heb al twee spelers gesproken die dinsdag niet kunnen trainen omdat ze een blessure hebben", aldus de DSC-trainer.

Door het succes mag DSC als nummer drie naar boven kijken, hoewel lijstaanvoerder CHC waarschijnlijk onbereikbaar blijft. "Nu maar eens kijken of we dit allemaal vast kunnen houden. We zullen zien", blijft Timmermans zich bescheiden opstellen. Overigens komt CHC nog in Kerkdriel op bezoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden