Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Brederodes voorziet met komst Bruce Reijmers in keepersvacature

Nieuws Spelerscarrousel 622 keer gelezen

VIANEN • Keeper Bruce Reijmers (20) maakt komend seizoen de overstap naar Brederodes. Reijmers heeft op divisieniveau de jeugdopleiding van USV Elinkwijk (vierde klasse zaterdag) doorlopen, waar hij afgelopen seizoen bij de A-selectie aansloot.

Brederodes-trainer Sander Kloos: "Bruce heeft zich bij een mooie club in een goed opleidings- en prestatieklimaat ontwikkeld en heeft de potentie en ambitie om in het seniorenvoetbal door te pakken. Door het vertrek van Bastiaan Spriel naar Delta Sports hadden wij een vacature. Video-calls hebben er mede aan bijgedragen dat het gesprek op gang kwam en er aan beide kanten het vertrouwen is. Bruce past qua niveau en profiel goed in onze selectie, wij zijn blij met zijn komst".

Bruce Reijmers: "Brederodes heeft zich goed voorgesteld en mij warm ontvangen. Ik ben blij om mij straks deel uit te mogen maken van de groep en mijn bijdrage te leveren. De visie van de club en haar doelen sluiten aan bij wat ook ik in een club zoek en ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking".

Peter Verbeek

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden