Achilles Veen boekt derde zege in oefencampagne

Wedstrijdverslagen 852 keer gelezen

VEEN • Achilles Veen boekte dinsdagavond alweer de derde overwinning in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na te hebben verloren van SteDoCo en Blauw/Geel ’38 werd er gewonnen van OJC Rosmalen, Halsteren en dus ook van derdedivisionist Gemert.

De wedstrijd speelde zich in de beginfase vooral af op het middenveld en in het eerste halfuur werd dan ook geen enkele kans gecreëerd door beide ploegen. Na ruim een half uur spelen was er pas de eerste kans te noteren. Gemert kon als eerste gevaarlijk worden en pas daarna lukte het Achilles Veen ook een aantal keren gevaarlijk voor het vijandelijke doel te komen.

Minder wissels
Coach John Karelse lijkt iets meer naar een vast basisteam te werken. Er werden namelijk in de rust slechts twee spelers gewisseld.

In de 60e minuut lukt het Achilles Veen om op voorsprong te komen. Teun Sebregts wordt knap door Berry Sonnenschein de diepte in gestuurd en Rémon Koenen is er als de kippen bij om de voorzet van Sebregts binnen te tikken.

In het restant van de wedstrijd zijn er voor beide ploegen nog wel kansen, maar de 1-0 stand blijft staan tot het laatste fluitsignaal.

(verslag: Achilles Veen)