WNC moet diep gaan, maar wint bij Woudenberg

Wedstrijdverslagen 1.095 keer gelezen

WOUDENBERG • Het moest in Woudenberg van ver komen bij WNC. Na rust kwamen de Waardenburgers met 3-1 achter, maar de ploeg wist de wedstrijd nog om te draaien. Dankzij de 3-5 zege is WNC de eerste koploper in 1C.

“We hadden genoeg balbezit, maar door fouten maken we het onszelf wel erg moeilijk”, analyseerde trainer Cor Prein. WNC kwam voor rust op achterstand. Jesse Dibbets repareerde de schade vlak voor de thee. In de tweede helft moest WNC opnieuw stevig in de achtervolging, toen Woudenberg met twee treffers uitliep. Rond de zeventigste minuut kwamen de gasten echter helemaal terug. Dankzij Kevin van de Velde en Emilio Prieto was de stand weer gelijk.

“En daarna waren wij conditioneel beter”, zag Prein. “Zij vielen bij bosjes op de grond en wij konden tot het eind vol doorgaan.”

Mirel Ibrahimovic bracht de punten uiteindelijk binnen. Met twee treffers werd hij de matchwinner: 3-5.