Vuren verrast met winst bij Schoonhoven

Wedstrijdverslagen 1.451 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Vuren begon de competitie verrassend goed. Bij Schoonhoven, genoemd als één van de titelkandidaten in 3C, werd het 0-2.

Helemaal terecht was die overwinning overigens niet, erkende Vuren-trainer Rick Kolff. “Schoonhoven heeft een goede ploeg en die hadden ook wel het meest recht op de zege. Die gaan ook nog genoeg punten pakken”, zei Kolff. “We hebben vandaag wat geluk gehad, maar wel goed vanuit de organisatie gespeeld. En dan kun je dus ook van zulke ploegen winnen.”

Kenmerkend voor Vurens geluk was een minuut halverwege de tweede helft. Eerst kopte de thuisploeg op de onderkant van de lat. In de tegenstoot opende Vuren via Tygo van Markus de score. De invaller kopte een voorzet van Jarl Deurhof via de grond binnen.

Schoonhoven ging nog meer op zoek naar een doelpunt en Vuren gokte op de snelheid van Van der Vliet en Björn Paul. Die laatste besliste vijf minuten voor tijd met de 0-2 de wedstrijd.

Jan van der Horst

Freelance-redacteur Het Kontakt en Regio-Voetbal

Alblasserdam verwelkomt Fortuna Sittard voor oefenwedstrijd 1 uur geleden
• Tricht - GRC'14 (0-1). Dit weekend wacht Sleeuwijk voor de Trichtenaren.
Kelderkraker tussen Tricht en Sleeuwijk, strijd om belangrijke plek zes in 4E voorbeschouwing VHL/West-Betuwe 2 uur geleden
• Akif Hancer.
Unitas (zo) heeft met komst aanvaller Akif Hancer selectie rond 4 uur geleden
• Patrick Stok.
Ries Fok vertrekt bij Dubbeldam, Patrick Stok komend seizoen nieuwe trainer 4 uur geleden
Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 5 uur geleden