Papendrecht-Heerjansdam
Papendrecht-Heerjansdam Foto: Richard van Hoek Fotografie

Papendrecht heeft te weinig stootkracht

Wedstrijdverslagen 679 keer gelezen

PAPENDRECHT • Met nul uit twee is de seizoensstart voor zaterdageersteklasser Papendrecht verre van verheffend. Zaterdag boekte het elftal van trainer Johan Sturrus zijn tweede nederlaag. Ditmaal ging Heerjansdam er via 0-2 met drie punten vandoor.

Op de nederlaag viel niets af te dingen. De gasten toonden zich met name in de eerste helft heer en meester op sportpark Slobbengors kregen een aantal prima kansen om een stevige voorsprong te nemen. Dat het slechts 0-1 stond bij rust mocht dan ook een klein wonder genoemd worden.

Na de pauze herstelde Papendrecht zich redelijk en ontwikkelde het druk op de Heerjansdamse defensie. Allemaal leuk en aardig, maar dominantie levert alleen iets op als je ook kansen schept én verzilvert. Van beide was geen sprake. Uiteindelijk scoorde Heerjansdam ook nog een tweede keer en kon het licht definitief uit. Tot overmaat van ramp zag Papendrecht zijn aanvaller Justin Beemsterboer uitvallen met een blessure.

Komende week wacht het uitduel met BVCB.