MET VIDEOSAMENVATTING

SteDoCo na winst in Goes weer bovenaan

Wedstrijdverslagen 811 keer gelezen

GOES • Bij het onderaanstaande Goes had SteDoCo weinig tot geen problemen. De 0-2 zege was al voor de rust een feit, die na de thee niet meer in gevaar kwam.

De wedstrijd werd na een minuut of zeven stilgelegd. Amidu Tanko verdraaide zijn knie en moest per ambulance het veld verlaten. 

Na het oponthoud pakte SteDoCo de draad prima op. “We waren duidelijk de bovenliggende partij en kwamen halverwege de eerste helft verdiend op voorsprong. Vincent Verheul wist de bal iets buiten de zestien fraai diagonaal binnen te schieten”, zag een tevreden Frans Adelaar. 

Niet veel later ging de IJsselsteinse oefenmeester mogelijk nog relaxter zitten, toen Gianni Tiebosch een vrije trap prima achter de keeper van Goes krulde. SteDoCo zat op rozen, want de wedstrijd was in feite gespeeld. 

Sparta Nijkerk
In de tweede helft werden de mannen uit Hoornaar slordiger op het door de regen steeds gladder wordende gras. “We staan weer bovenaan, maar dat zegt mij niets. We zijn pas zes wedstrijden onderweg en bovendien staan drie ploegen op drie punten achterstand, met een wedstrijd minder gespeeld. Kort daarachter nog een paar ploegen, de kopgroep is dus groot. Vandaag hebben we gedaan wat we moesten doen en dat is drie punten pakken in Goes”, besluit Adelaar, die volgende week met SteDoCo afreist naar een van naaste achtervolgers; Sparta Nijkerk.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden