met video

GDC knokt zich nog naar 3-2 tegen BLC

Wedstrijdverslagen 1.355 keer gelezen

EETHEN • Het betere voetbal kwam zaterdag van BLC, maar GDC knokte zich naar een 3-2 overwinning.

Na twee gelijke spelen was het de eerste driepunter van het seizoen. De eerste twintig minuten werden de Eethenaren helemaal zoek gespeeld door de Bossenaren. Na twintig minuten was het al 0-2. Vervolgens liet Tim van Rijswijk na om GDC in de wedstrijd te brengen. Hij schoot de strafschop tegen de paal.

Enkele minuten later was het wel Erik den Ouden, die voor een opleving zorgde met de 1-2. Na de rust stroopte GDC de mouwen op. Jami Youell schoof na een blessure van broer Justin Youell een linie op en had succes met de 2-2. Diep in de blessuretijd pakte GDC zelfs nog de winst met de 3-2 van opnieuw Jami Youell.