Huizen een maatje te groot voor LRC Leerdam

Wedstrijdverslagen 1.167 keer gelezen

LEERDAM • LRC Leerdam heeft een 1-4 thuisnederlaag geleden tegen Huizen. Op sportpark Bruinsdeel waren de bezoekers simpelweg te sterk voor de Leerdammers.

In de eerste helft troefde Huizen LRC eigenlijk op alle fronten af. Een 0-2 ruststand was dan ook een logisch gevolg.

In het eerste kwartier na rust kwam LRC beter voor de dag en Timo Lutters bracht met de 1-2 weer hoop in de Leerdamse harten. Na 65 minuten gaf de scheidsrechter van dienst echter een, in Leerdamse ogen, onterechte strafschop aan de bezoekers. Die pakten het cadeautje dankbaar uit en liepen zelfs nog uit naar 1-4.

LRC-trainer Emanuel Sluis zei na afloop: “Dit is de beste tegenstander waar we tot nu toe tegen hebben gespeeld. Voor rust waren we nergens. Vervolgens komen we redelijk terug, maar betekende de onterechte strafschop de definitieve nekslag voor ons.”