Ameide verweert zich dapper in bekertreffen tegen LRC Leerdam (3-5)

Wedstrijdverslagen 1.434 keer gelezen

AMEIDE • Op sportpark Meihoven was het twee klassen hoger acterende LRC Leerdam uiteindelijk te sterk voor Ameide. “Maar we hebben het goed gedaan”, vond Ameide-trainer Jan Verveer na afloop van het met 3-5 verloren bekertreffen.

Ondanks goede afspraken kwam de thuisploeg vroeg op achterstand. Na ruim tien minuten was het al 0-2. Maar Ameide kwam terug in de wedstrijd. Door een goal van Roy de Blank (op aangeven van Tom de Kruijk – TS) en een fantastische vrije trap van René van Middelkoop stond het halverwege 2-2.

“Helaas begonnen we ook na rust niet al te best en keken we weer vlot tegen een 2-4 achterstand aan. Maar toen tien minuten voor tijd René van Middelkoop, na een prima assist van de debuterende 17-jarige junior Mart Jan Slob, zijn tweede en onze derde treffer scoorde, hing er een stuntje in de lucht. Zonde dat LRC in de allerlaatste minuut de wedstrijd definitief besliste.”

Ansu Camara en Nordin el Hassani scoorden beiden tweemaal voor LRC. Joram Misbeek nam de vijfde Leerdamse treffer voor zijn rekening.

Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 52 minuten geleden
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 3 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 5 uur geleden
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 5 uur geleden
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 5 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 14 uur geleden