Hardinxveld en Peursum maken er een zinderend bekerspektakel van (4-3)

Wedstrijdverslagen 1.926 keer gelezen

HARDINXVELD-GIESSENDAM • Vierdeklasser Peursum moest dinsdagavond pas in de slotminuut buigen voor buurman Hardinxveld. Aan de Sluisweg knikkerde Adi Jogic de Giessenburgers uit het bekertoernooi.

“We zitten nog bij te komen”, glimlachte Peursum-interim trainer Mark Krijgsman. “In minuut 89 maakt Rody Korevaar de 3-3. Een minuut later scoorde helaas Hardinxveld nog de 4-3 en bekert dus verder.”

Krijgsman was realistisch. “Hardinxveld was beter en had ook meer balbezit. Ook in de eerste helft.”

Een helft waarin overigens niet werd gescoord. Na rust opende Marck de Heer namens de bezoekers de score. Hardinxveld herstelde de schade vrijwel direct, door goals van Robin Peursum (2x) en Johan Woltman.

Beide spelers werden in Giessenburg door nota bene Mark Krijgsman opgeleid. “Ik heb ze inderdaad nog in de jeugd onder mijn hoede gehad. Vandaag had ik door personele problemen ook jeugdspelers bij mij, waaronder Martijn Bos die de 3-2 maakte.”

Na de late Giessenburgse gelijkmaker mocht Peursum even dromen van een spannende penaltyserie, maar het bekeravontuur spatte in de reguliere speeltijd alsnog uiteen.

RVC'33 zoek jou! vacatures 3 uur geleden
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 4 uur geleden
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 20 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 21 uur geleden
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00