Ongeïnspireerd MVV’58 verliest van degradatiekandidaat SV Capelle

112 807 keer gelezen

Bij MVV’58 gaat het kaarsje langzaam uit. In Meteren won degradatiekandidaat SV Capelle met 3-5 van MVV’58. Na een 0-2 achterstand kwam de thuisclub goed terug op 3-2. Maar in de laatste tien minuten scoorde Capelle nog drie keer.

Na 25 minuten stond MVV’58 al met 0-2 achter. Hierna kwam MVV’58 goed terug in de wedstrijd door een mooi doelpunt van Robin Jager. MVV58 kwam zelfs op een 2-3 voorsprong door twee doelpunten van Remco Knoop. Maar hierna was de ploeg uit Meteren volledig de weg kwijt en scoorde SV Capelle drie keer.

De wedstrijd werd onderbroken toen de keeper van SV Capelle verkeerd terecht kwam. Nadat de doelman met de ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd werd de wedstrijd hervat.