Afbeelding

Nieuw bedrijf ‘Oomen en Van Ekeren’ gelanceerd

Algemeen 135 keer gelezen

advertorial ZALTBOMMEL - Oomen makelaardij & taxaties, met een vestiging in Zaltbommel en Brakel, lanceerde vrijdag 16 november het bedrijf 'Oomen en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen'. Klanten kunnen vanaf nu aan de Boschstraat 90 in Zaltbommel terecht voor al hun vragen over een nieuwe woning en alles wat daarbij komt kijken. Van het regelen van een hypotheek, het verkopen van een woning, tot het verzekeren van de woning.

''Een uniek concept in de Bommelerwaard'', aldus eigenaar Peter Oomen (31). "De markt verandert continue. Veel klanten zien door de bomen het bos niet meer of weten eigenlijk niet wat de mogelijkheden zijn. Er zijn op dit moment veel interessante hypotheekmogelijkheden met de lage rente. Het is zonde dat huiseigenaren hier niet alle mogelijkheden in benutten. Wij dagen klanten uit om dit vrijblijvend met ons te bespreken".

Peter Oomen: ''Het belangrijkst vinden wij om de klant te leren kennen en daardoor in het hele proces met de klant mee te kunnen denken. Dit maakt het mogelijk om de klant de beste adviezen en producten op maat te kunnen bieden.'' Dit alles doet 'Oomen en Van Ekeren' middels een jonge, frisse en eigentijdse aanpak. 

Kolonel
Het kantoor aan de Boschstraat werd op vrijdag 16 november officieel geopend door kolonel 'Hans van Dalen'. Peter en Hans kennen elkaar van hun tijd bij de Landmacht. Ze hebben samen veel gedeeld, meegemaakt en contact gehad op uitzending in Afghanistan.

Ook het sportieve element kwam terug tijdens de opening: het nieuwe shirt voor het 1e en 2e elftal van voetbalvereniging Nivo Sparta in Zaltbommel werd gepresenteerd. Oomen en Van Ekeren is de nieuwe shirtsponsor vanaf 1 januari 2019.

Oomen en Van Ekeren deden al eerder zaken met elkaar. Ook bij Van Ekeren is de jonge generatie in het bedrijf gestapt. "Deze samenwerking leek ons de perfecte manier om kennis en ervaring met elkaar te delen en zo het complete plaatje aan te kunnen aanbieden aan de klant" aldus Peter Oomen.

Actieposter
Sinds april 2018 is de vestiging van Oomen makelaardij & taxaties in Zaltbommel geopend. Het pand aan de Boschstraat staat op de nominatie voor herontwikkeling, maar zolang er op die plek nog geen concrete plannen zijn voor nieuwbouw wordt het gebruikt als bedrijfsverzamelkantoor. "We hebben de benedenverdieping omgebouwd tot een fijne werkplek en een kantoor waar de klant zich thuis voelt."

Met de recente opening is er een leuke openingsactie bedacht. Er komt een posteractie met kans op mooie prijzen. Iedereen die de actieposter voor het raam hangt, maakt elke week kans om de winnaar te zijn!

Bekende naam
Familiebedrijf Oomen is een bekende naam in regio Bommelerwaard. Meer dan 20 jaar geleden is het bedrijf opgericht door Co Oomen. De vestiging in Brakel wordt nu gerund door Peters broer Lean Oomen. "Met deze tweede vestiging in Zaltbommel en het nieuwe bedrijf Oomen en Van Ekeren kunnen we de klanten van A tot Z begeleiden. Een woning kopen, verzekeringen, maar ook een frisse blik op je huidige hypotheek situatie behoort tot de mogelijkheden."

Kijk voor meer informatie op: www.oomenmakelaardij.nl en www.oomenvanekeren.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 3 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 4 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 20 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 21 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 23 apr, 07:15
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00